Blog

Bekijk hier al onze interessante blogs!

Inge’s verhaal bij Tops en zoon

Tops en zoon grondwerken… vader André en zoon Thomas… samen in de wereld van kranen en graafmachines. Een klein familiebedrijf, waar de koffie altijd klaar staat en een warme lach samen met de nodige portie humor nooit ver weg zijn. Terwijl enkele medewerkers voor dag en dauw van het erf rijden met hun tractor, start Inge aan haar werkdag bij de familie Tops.

Meer weten

Een geordende workflow voor een efficiënte werksfeer: 3 tips

Wist je dat een gezonde werkomgeving hand in hand gaat met een efficiënte werksfeer? Naast een opgeruimde bureau zijn er ook enkele zaken waar je op kan letten om je workflow te organiseren: we geven je 3 tips.

Meer weten

Opgeruimd staat netjes: in 3 stappen naar een clean desk

Een clean desk: zó aangenaam, maar soms zó moeilijk. Al kan niemand ontkennen dat de dag starten op een mooi opgeruimde bureau de start is voor een aangename en gestructureerde werkdag. We geven je alvast een duwtje in de rug met deze 3 stappen.

Meer weten

5 tips voor een effectief debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer, kortweg een benaming voor onbetaalde of te laat betaalde facturen. Een ongemakkelijke klus, maar wel eentje die al snel tot een negatieve flow kan leiden als het niet tijdig en correct wordt opgevolgd. Daarom zetten we je op weg met deze 5 tips.

Meer weten

11 tips voor een gestructureerd agendabeheer

Overvolle agenda? Last-minute afspraken, online calls, allerlei taken, opleidingen, noem maar op. Je agenda mooi georganiseerd en up-to-date houden vergt meer dan je zou denken. Wij zetten je op weg met 11 handige tips voor een gestructureerd agendabeheer.

Meer weten

Maaike’s verhaal bij garage Vermant

Vandaag laten we Maaike aan het woord. Maaike werd ingezet bij Garage Vermant als voor hun debiteurenbeheer.

Meer weten

Nog meer weten?

Twijfel niet ons een vraag te stellen!

Contacteer ons