Logistieke administratie

Nood aan wat logistieke hulp? Doe beroep op L’Offis. Wij zorgen voor een efficiënte organisatie van de goederenstroom in jouw onderneming.

Logistieke administratie van A tot Z

Het logistieke proces bestaat uit heel wat uiteenlopende administratieve taken. De medewerkers bij L’Offis helpen je om alles in goede banen te leiden. Ze zorgen er mee voor dat de verzonden goederen tijdig op hun eindbestemming geraken. Dat gebeurt aan de hand van onderstaande diensten:

  • Pakketten of aangetekende zendingen versturen
  • Nationale en internationale transporten inplannen
  • Opmaak van vrachtdocumenten
  • Beheer van douaneformaliteiten
  • Communicatie met leveranciers, klanten en douane
  • Bewaking van leveringstijden

Voordelen van logistieke hulp?

Waarom zou je een externe medewerker inhuren? Wel, deze hulp komt zeker van pas op drukke momenten. Bijvoorbeeld tijdens de eindejaarsperiode. Of wanneer een teamlid langdurig afwezig is door ziekte of zwangerschap. Bovendien kies je zelf wanneer en hoe lang je op deze ondersteuning beroep doet. Dat biedt enorm veel flexibiliteit.

Maar ook bij meer permanente opdrachten kunnen wij hulp bieden. Zijn er taken die veel tijd opslorpen? Besteed ze uit aan ons zodat je zelf meer ruimte overhoudt voor andere zaken. Bij L’Offis zijn opdrachten vanaf 1 uur per week mogelijk. 

De troeven van L’Offis

Onze medewerkers hebben ervaring met diverse logistieke projecten. Ze weten dat nauwkeurigheid van uiterst belang is. Daarnaast spendeert het team van L’Offis veel aandacht aan klantvriendelijkheid – iets wat in de logistieke sector erg belangrijk is. Want een goede relatie met klanten en transportfirma’s is goud waard. Ook flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel. Elke dag is een nieuwe uitdaging in de logistieke wereld.

Kortom; we kunnen ons snel inwerken in jouw bedrijf en passen ons helemaal aan aan jouw wensen!

Bespreek jouw project

Wat administratieve hulp nodig om de logistiek in jouw bedrijf op punt te zetten? Contacteer ons. We geven graag meer uitleg over onze aanpak en prijzen.

Contacteer ons