Varia

Diverse administratieve taken

Diverse administratieve taken

Voor alle soorten administratieve taken – groot of klein – kan je bij ons terecht. Wij helpen je graag met jouw facturatie, agendabeheer, dataverwerking, logistiek en debiteurenbeheer. Daarnaast voeren we nog een heleboel andere opdrachten uit. Dit kan een zeer breed takenpakket zijn.

Bij L’Offis zijn we niet bang voor een uitdaging. Welke taken had jij graag uitbesteed? Bedenk het, wij doen het! 

Service op maat

Goed nieuws: L’Offis levert bijstand op maat. Dit wil zeggen dat het takenpakket onderling wordt afgesproken. Op deze manier komen we optimaal tegemoet aan jouw wensen en noden.

Naast de klassieke administratieve ondersteuning kan je ons ook inschakelen voor volgende opdrachten:

  • Aanvragen van subsidies zoals bv KMO-portefeuille
  • Evenementen organiseren
  • Telefonische permanentie en receptie
  • Vacatures opstellen en verspreiden
  • Personeelsadministratie
  • Archiefbeheer
  • Presentaties maken

Er zijn ook nog een heleboel andere zaken waarbij we hulp kunnen bieden. Samen komen we tot dé oplossing voor jouw bedrijf. Het leveren van de beste service staat centraal.

De troeven van L’Offis

Er zijn redenen genoeg om administratieve hulp in te schakelen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met diverse projecten – zowel bij freelancers als kmo’s en internationale bedrijven. Hierdoor hebben we ervaring met verschillende pakketten en werkwijzen. Dit kan een extra troef zijn voor jouw bedrijf. Zijn er processen die makkelijker kunnen? Ook hier kunnen wij je helpen, wij denken graag mee.
Bovendien zijn we snel inzetbaar. Wij zijn steeds ijverig om van start te gaan. Verder zijn onze medewerkers echte teamspelers die zich snel integreren in jouw bedrijf en veel aandacht spenderen aan klantenrelaties.
Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons.

Benieuwd of we jou kunnen helpen?

Neem even contact op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden om jouw administratieve werkdruk te verlichten. Een info-aanvraag is steeds vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Contacteer ons