Maaike’s verhaal bij garage Vermant

Het begin: "Structuur brengen in het debiteurenbeheer"

Maaike werd ingezet bij garage Vermant voor het debiteurenbeheer. Ze nam er de administratieve taken onder haar vleugels en ging vol goeie moed aan de slag.

“Toen ik bij garage Vermant begon, heb ik me de eerste weken bijna voltijds toegespitst tot het opkuisen van het debiteurenbeheer van zowel KIA als Volvo Vermant. Met andere woorden een structuur te brengen in het debiteurenbeheer.”

Debiteurenbeheer

Oplossingsgerichte behandelingen: "Tot er een oplossing of betaling volgde"

“Op zoek gaan naar oplossingen was de boodschap, zowel voor de recente als de oudere dossiers. Terugkoppelen tussen verschillende partijen zoals klanten, garages en binnendiensten is hierbij cruciaal.
Ik hield een strak betalingsschema aan, in samenspraak met de medewerkers van de Vermant-groep.”

“Elk dossier doorloopt een vast traject: van de eerste herinnering tien dagen na de vervaldatum tot het incasso regelen via hun advocatenkantoor. Hiervoor verzamelde ik tussentijds alle nodige bewijsstukken.”

"Oorspronkelijk een tijdelijke job, maar nu werk ik hier nog 1 dag per week"

“Na 6 weken was alles netjes bijgehouden en helemaal weer up-to-date. Oorspronkelijk was dit een tijdelijke job, maar intussen werk ik wekelijks 1 dag voor garage Vermant en behandel ik de debiteuren zoals hierboven beschreven.”

“Het team Vermant waarmee ik mag samenwerken, is een supertof en gezellig team. Regelmatig is er dan ook een lach en een zwans tussen al het harde werk door.”